Apropå shopping

Under mina lunchprommisar så går jag förbi en del skyltfönster. Är det bara jag eller får du också ibland lust att bara byta klädstil rakt över? Finns ju så mycket fint men oftast tycker man att nä men det kan inte jag ha eller när den färgen eller när så som den är skuren. Eller varför är den personen alltid så snyggt klädd eller coolt klädd? Medan en annan trivs bäst i mjuka, formbara kläder som inte sitter åt och som man slipper stryka tillsammans med bekväma skor...

Eller är det den tiden på året nu när vårkläderna börja dyka upp och allt man har på sig känns som gamla svarta trasor. För det är ju inte det att det inte finns valmöjligheter i garderoben men varför kommer det sig då att man alltid tvättar samma byxor och toppar... För det är väl inte så att man är så bekväm att man bara tar och packar ner det som hänger ytterst i träningsväskan på kvällen?

Varför kan jag inte tycka det är bekvämt med kjol, strumpbyxor och klackar? Varför använder jag inte alla mina halsband som bara ligger? Varför använder jag inte de där snygga topparna istället för de vanliga svarta? Hmm känns som man snart behöver göra en vårstädning på beklädnadsfronten och kanske rycka upp klädstilen lite...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass