Biokväll med godis

Sliten i kroppen utav veckans träning tog jag en välförtjänt sovmorgon idag. Har träningsvärk överallt känns det som - vaderna, armarna, bröstet och magen. Annars en dag på jobbet med den vanliga Rotarylunchen på fredagar. Men denna gången bad jag om en kycklingsallad för det var mos igen och det pallar inte min mage. Och japp kunde inte stå emot det otroligt goda surdegsbördet idag heller så det blev en skiva.

Känner mig lite deppig just nu för vågen samarbetar inte riktigt. Tror det är dels kroppen som ställer om efter all träning - kör ju rätt mycket tuffare nu. Och dels så har det blivit lite för mycket av "det goda". Men har sagt till mig själv att det få vara så nu och I am not sweating it. Fast kan ju ändå bli lite tjurig men är bara jag själv som kan göra något åt det. Därför tar jag en biokväll med tjejerna och käkar godis - makes sense eller hur? Nope men jag gör det i alla fall :-)

Vi ska se Järnladyn - har du sett den?

Kommentarer

 1. Svar
  1. Njae krafsade i mig en massa på 2 sekunder och sen mådde jag dåligt. Glömde bort att njuta...

   Radera
 2. Saknade dig på gymmet ditt leende och positiva inställning gör att det blir roligare att träna! :)
  Tycker du är SÅÅÅÅ VÄL VÄRD sovmorgon som godis!
  Ha en bra helg!
  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Rebeca! Tänkte på dig och undrade om du orkat ta dig upp :-) Hoppas helgen varit bra så långt. Kram

   Radera
 3. p.s var filmen bra? d.s

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant men det är ingen action :-) Men Meryl Streep är ju en strålande skådespelerska.

   Radera
 4. Du bygger väl muskler Tina, väger mer än fett ju. Händer inget på vågen för mig heller. NADA!! Men i cm minskar jag. Du mäter dig väl också??

  Hoppas filmen va bra och att du njöt av godiset, för de gjorde jag igår ;).
  Stor helg kram till dig.... Du ska se att snart bara rasar vågen neråt...<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae visserligen men denna veckans resultat beror på dåliga matval. Fast visst bygger jag muskler men det är svårt att mäta tex min rygg har blivit mycket mer muskelös men svårt att mäta :-) Tack för peppningen Johanna!!! Betyder mycket för mig! kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass