Ingen strålande insats

Jisses vad jag är trött just nu men jag kom upp imorse och släpade mig till PT-passet. Kan dock inte påstå att det var min mest strålande insats. Bloggerskan försökte få PT Malou att bli mer intresserad utav snickesnack än en förbaskad stång. Inte ens det lyckades jag med imorse...

Visste ju lite vad som väntade efter "hot-inlägg" på bloggens fb-sidan. En megastor och tung stång. Vi är inte riktigt kompisar än. Vissa övningar går bra såsom biceps och marklyft. Men när den ska upp över huvudet så tar det emot. Då känns det som den väger ton.


Men först inleddes ju passet med bästa crosstrainer och ja ni vet ju hur det funkar vid detta laget dvs ny vecka = ny level. Och denna veckan är det då level 12. Efter det stång-övningar vars namn jag inte kommer ihåg för jag var inne i dimman. Tror det var något om frivändningar, militärpress, marklyft, biceps och lite annat gotter.

Sen en ny variant på Helvetesrundan fast med stång. Egentligen ska man göra dem utan att vila emellan men se det gick inte. Plus att jag nästa la av i vild protest vid ett tillfälle när jag tyckte PT-bossen skulle ha mig till att göra om ett antal - nämligen 8 2 ggr. Som sagt var inte mitt mest stabila och alerta fru Jensen idag. Snarare en väldigt trött och ofokuserad fru Jensen.

Okej åter till Stång from Hell rundan... Gör 10 Thursters och 10 Sumo squats plus dra upp stången till hakan (se bilder nedan), Gör 9 av varje, gör 8 av varje, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Suck blir helt matt bara jag läser detta och att det lades på vikt (okej minismå men jag tar till alla knep för sympati idag). Som skrivet redan ingen strålande insats men jag kämpade mig igenom det och gjorde det. Så lite stolt är jag ändå även om jag var allt annat än explosiv snarare som en seg 80-åring.
Efter denna rundan på Smith-maskinen. Denna måste bli min bästa nya vän för detta kommer mycket på min utbildning. Så det blev "litet hopp över stång" dvs kliv över med ett ben i taget och backa tillbaka över stången med ett ben i taget. Typ häck med Smith utav osmidig kärring... Och lite bröstpress. Efter det stretch, dusch samt ursäkt till Malou över vissen insats och lovord om bot och bättring :-)

På torsdag kanske det blir lite videoinlägg från PT-passet. Det är nämligen dags för kuligheter (eller en ny variant på Hell round...) med kettlebells och the stege. Watch out!

Kommentarer

  1. Du är grym Tina! En sann förebild att visa att allt går...kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass