Imorgon är det dags..

Fasiken vad jag är nervös... Kolla här på denna snutten: http://svtplay.se/v/2689995/gokvall/25_1. I filmsnutten kolla från 3.30 och tex 7.20 men lyssna på hela delen med denna kvinnan. Du kanske får lite pepp! Det är alltså Hillevi Wahl som ska föreläsa lite om sin bok Extremt Kul. Sedan är det dags för 75 Nordic Military Training....

Vad jag nojar över? Kroppskontakten, att jag ska vara sist hela tiden, att någon annan inte ska få ut max för att jag inte fixar etc. Plus att jag känner mig sliten i kroppen efter denna veckans träningsutmaning. Framför allt i knäna och min dumma axel. Och sedan att det är så jäkla kallt gör det ju inte mer lockande....

Hmm får se dagsformen och vädret imorgon tror jag. Wish me luck!

Kommentarer

 1. Det blir Extremt Kul! Kika in hos PT-Fia, hon har bra tips på klädsel för hon körde NMT-morgonpass häromdagen. Jag tänkte sno hennes variant :-)

  SvaraRadera
 2. Good luck! Jag håller allt vad jag kan =) Men jag är inte det minsta orolig, det fixar du. Med envishet och jävlaranamma kommer man långt!

  kram,
  S

  SvaraRadera
 3. Är också livrädd inför morgondagen men fatta vad nice det kommer kännas efter! =))

  SvaraRadera
 4. Tack Pernille - jag kollade och fick faktiskt till klädseln riktigt bra!
  Tack för ditt peppande Sofia - alltid i min ringhörna!!!
  Japp Suzan - känns fortfarande nice och jag är så jäkla stolt att jag gjorde det!!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass