Hmm funderar...

...på min jäkla svanskota och att jag alldeles själv lyckats att ställa till det för mig dvs genom att blir så himmelens tjock så att jag inte ens kunde sitta ordentligt på rumpan. Hur fasiken kan man låta sig själv ställa till det så??? Att man bara äter och äter sittandes i soffan så att man till sist inte får plats i en enda stol utan måste liksom sitta på sniskan och känna att allt bara skär in i fläsket. Blir både förbannad och ledsen!

Kommer ihåg hur plågsamt det var att sitta i tex uteserveringsstolar där låren och rumpan fick nästa blåmärke (i alla fall illröda märke som tog timmar för att försvinna) så som plasten skar in i huden. Blir så väldigt ledsen när jag tänker tillbaka på det och jag minns det som igår. Senaste idag blev jag glatt överraskad att jag fick plats i en vanlig stol utan att fläsket skar in.

Har liksom ännu inte förstått att jag numera får plats. Har tom fått lära/påminna mig att sitta rätt dvs på gumpen och inte på snedden, halvliggandes. Så visst är jag besviken på mig själv och att jag alldeles själv lyckats med bedriften att skaffa mig en belastningsskada i rumpan. Som jag antagligen får lära mig att leva med. Men samtidigt inget jag kan göra åt saken nu dvs kan ju inte grotta ner mig detta. Kan bara göra mitt bästa att bli så bra som det går.

Plus att man får ju också lite perspektiv när man titta på SVTs "Mot alla odds". Där kan vi snacka om kämpa. Nä Jensen nu tar du nya tag och lägger ner tycka synd om dagen. Gjort är gjort och jag gör ju allt för att leva ett hälsosammare liv. Och är svanskotan min enda krigsskada efter hur jag misshandlat min kropp ska jag egentligen vara jäkligt nöjd!

Kommentarer

 1. Så stolt du ska vara att du inte valde att sitta kvar på snedden!
  KRAM
  p.s hade gått om tid till tåget, kanske använder dig som livlina en annan morgon! TACK!d.s

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Rebeca!!! Absolut bara ring. Ha det bäst! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass