Jag är grym!

Har nog inte riktigt fattat än men jag jobbar på det. Vad är det att jag inte fattat? Att jag SPRINGER!!!! Dagens PT-pass innebar först en kortare uppvärmning på crosstrainer men eftersom ny vecka så vet vi alla att det innebär... level 14. Bidde 5 minuter och sedan lite uppmjukning med stången dvs lite benböj och så :-)

Sen var det tydligen dags för intervaller på löpbandet. Visserligen önskade jag mig nog det förra veckan men tänkte att eftersom jag var så duktig igår så hade jag väl liksom fått det överstökat. Men ack nej och ja jag var duktig igår fast idag var jag grym!!! Ja så osvenskt stolt är jag idag och här kommer skrytet.

Intervaller på löpbandet a la PT Malou dvs dagens utmaning: Uppvärmning sedan spring 1 min, vila 30 sek, spring 2 min, vila 1 min, spring 3 min, vila 1 min 30 sek, spring 4 min, vila 2 min, spring 4 min, vila 2 min, spring 3 min, vila 1 min 30 sek, springa 2 min, vila 1 min, spring 1 min. SLUT!

Började den första på speed 8,5 men sedan var det 9,5 som gällde. Förutom den sista minuten för då skulle knappen tryckas på massor dvs upp till 10,3. Enda gången som man är stolt över att siffror visar mer tex om man jämför med vågen :-) Jag trodde att jag skulle dö vilken sekund som eller i alla fall kräkas. Jisses vad jag pinnade på med mina benen och lungorna kändes som de skulle sprängas.

Var nära att bryta en minut in i den första 4a minutaren men fortsatte på något magiskt sätt.Har aldrig i mitt liv sprungit så fort eller så länge. Aldrig inte ens på typ lågstadiet. Därför är jag grym och jag är jäkligt stolt över mig själv idag igen!!! Är du stolt över dig själv?

Japp bidde en video till publiken


Och så här nöjd och röd i fejjan är man efteråt. 
Nä har inte tvättat håret men det är helt blött...

Kommentarer

 1. GRYM!!!! Är ett ord som verkligen står för dig! Du är GRYM!!!!!

  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Rebeca! Känner mig grym varje gång jag tittar på videon :-) Kram

   Radera
 2. Du är verkligen superduktig!! Håller med föregående talare, du är GRYM!!!=D

  SvaraRadera
 3. Nice" Malmömilen i mitt lag i juni?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Suzan men nej tack. Lopp är inte min cup of tea. Blir bara stressad så har tagit beslutet att det inte är värt det.

   Radera
 4. Helt suveränt, Tina!! "-The best has yet to come!"
  //LasseD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lasse! Ojoj kommer det bästa snart - spännande :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass