Föreläsningen i torsdags

Jag var ju på denna föreläsningen i torsdagskväll. Den var intressant och man fick med sig lite nyttig information. Dock kan jag tyvärr inte säga att jag kände mig jätteinspirerad efteråt. Dvs inte så där ja nu jäklar ska jag.... Utan mer jaha en trevlig kväll med lite tankevärt.

Fast jag tog med mig en sak och det är att jag måste jobba på att visualisera mina mål. Jag är väldigt bra på att sätta upp mål. Men usel rent ut sagt på att se mig själv nå dem eller drömma om att nå dem. Tror jag vill liksom inte ta ut glädje i förskott eller framför allt bli så himmelens besviken om jag inte lyckas. Krass realist...

Därför är det min stora behållning utav torsdagskvällen dvs att jag ska se mig själv nå min mål, drömmar mer om mina mål och våga ta skuttet. Finns alltid något att jobba på :-) Nedanför kommer lite bilder på slidsen som användes. Valde ut några som jag kände var relevanta. För att se bättre så kan du alltid klicka på bilden för att få den större.
Jag säger det igen - du ska vara din bästa vän!
Hmm massa lösgodis, Aladdin och äpple serverades....
Han stirrade på mig hela kvällen - undra vad han ville mig?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass