Gråtfärdig på crosstrainern

Imorse var det det dags för första omgången utav det nya intervallprogrammet från PT Malou. Kände mig väl inte riktigt laddad främst för benen känns så himla stumma. Undra vad det kan bero på... By the way mina skinkor hurts, mina knä är ömma och vaderna är som fiolsträngar - tack för det mr benböj och mrs utfall. Men åter till intervallerna...

Valde ett program jag fått för crosstrainer då tanken på att springa kl 06.30 med mina benstockar kändes inte alls lockande. Det blev det med längre intervaller dvs 2 min på nivå "mycket ansträngande, dvs 17 på Borg-skalan" och 1 min vila (dvs lugnt tempo) och sedan på det igen. Gör så många intervaller du orka. Nästa gång ska antalet ökas med 3 intervaller och nästa 3 och nästa 3 etc.

Jag säger bara att jag vid fjärde intervallet hade nära döden upplevelser och efter femte var jag gråtfärdig. Hade pressat mig till max och kunde bara inte fler. Fast när jag kört nedvarvningen på 15 minuter och hade 25 min kvar av dagens träningen tänkte jag att äsch jag står kvar här. Så det blev en timme totalt på crosstrainer och sedan 5 min stretch.

Mycket nöjd med mig själv och svetten forsade och jag kämpade. På fredagmorgon är det dags igen. Tänkte köra samma fast då med 8 intervaller :-( Ojoj här måste laddas mentalt för det är det som fallera dvs kroppen har mer men man intalar sig själv att man är slut. Så här ska peppas för jag tänker fasiken inte ge mig. JAG KAN!

Kommentarer

  1. bra jobbat Tina.. Jag har nu varit still i en vecka då jag lagt på mig en jäkla förkylning. Men nu har jag abstinens, vill träna.

    SvaraRadera
  2. Usch tråkigt men hoppas du blir frisk snart! Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass