Har du Sitting Disease?

Hur lång tid innan jänkarens nya sjukdom finns i Sverige? Inte så långt tid tror jag. Är ju själv en av de som suttit för mycket och därmed pajat min svanskota. Numera jobbar jag aktivt på att stå stå stå - både hemma och på jobb. Hur är det för dig - sitter du mycket?

Skrivbordet på mitt rum på jobb
 Vet egentligen inte om mattan tillför något men bästa att använda :-)

Kommentarer

  1. Sitter alldeles för mycket nu. På mitt tidigare jobb hade vi höj/sänkbara skrivbord och det var skönt att kunna stå upp en stund. Så utnyttja det så mycket du kan.

    SvaraRadera
  2. Absolut men vad tråkigt att du inte har möjligheten nu. Är det inte någon typ personallag att man ska ha ett sådant skrivbord i Sverige? Jag vet hur överraskad mina fd kollegor i USA etc var utav vårt skrivbord.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass