Dagens stolthet...

Vart ju dags för veckans första PT pass idag och med detta på agendan. Men först inleddes det hela med 10 min på crossen och eftersom ny vecka... japp rätt gissat ny level dvs 11. Kollade idag och högsta leveln är 25. Detta kommer då bli i mitten på maj men jag undrar om man kan crossa på level 25 i 10 minuter :-(

Efter det hopprep - jisses att något sådant "barnsligt" kan vara så jobbigt. Men jag har ju smygit med detta tidigare dvs när jag körde 2008 med PT Jennie. Och jag får ju säga att det är mer studs i tanten idag för nu kan jag tex hoppa jämnfota :-) Sedan på boxhandskarna. Olika seriekombosar och detta tycker jag ju är kul från tex BodyCombaten. Men jag har ju inte kört 3 slag plus ner och gör armhävning på tå kombinationer tidigare...

Sen bidde det ballslams (5 kg 15 reps), draken med medicinboll och plankan på tå i ökad svårighetsgrad för varje runda. Draken är denna övningen: http://trendotraning.se/2009/11/19/draken/ och här blev jag riktigt frustrerad. Kom tom svordomar. Korkat för man måste ha fokus i denna övningen men blev bara irriterad på mig själv. Tidigare har jag gjort denna övning genom att hålla i en stång som medhjälpare men nu fanns inget sådant. Jaja bara att öva, öva, öva.

En annan sak att öva på är plankan. Fixar det faktiskt riktigt bra nu på tå på golvet om jag får säga det själv. Men idag skulle the boss ha mig att göra det på en medicinboll dvs händerna på bollen och sedan upp i plankan. Ingen stilstudie och inte många sekunder men jag jobbar på det i alla fall. Och någon nytta måste det ju göra när hela kroppen skakar utan att jag ens är på en vibrationsplatta.

Men tror ni det var slut där? Nähä 10 minuter kvar för HELVETESRUNDAN - nnnooooo tänkte bloggerskan i huvudet. Ni som följt äventyret ett tag kommer kanske ihåg detta inlägget: http://www.butterflytina.com/2012/01/traning-och-lchf.html Och för er andra kommer här en repetition: dvs markböj 8 st, helsving med kettlebell 8 st och 5 burpees. Så många varv du hinner på 10 minuter...

Sist detta kördes var den 23 januari och idag 2 veckor senare så hann jag ett helt varv till!!!! Det vill säga 9 varv plus 8 markböj mot förra gången med 8 varv + 8 markböj. Jisses vad jag var slut efter det. Bara låg på golvet och flåsade. Tror faktiskt inte att jag fattar förrän nu att jag har redan förbättrat mig ett helt varv på 2 veckor. Fasiken det måste ju vara dagens stolthet och tom ett eget inlägg i PT-bloggen!!!

Kommentarer

 1. Så duktig och grym du är tjejen! Hoppas vi ses imorgon tidigt ;)
  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är jag :-) Jäpps Studio S it is! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass