Uppdatering om doktorsbesöket

Ni kan släppa tummarna nu - det gick bra. Slapp upprepning utav förra gångens undersökning - den vi inte ska prata om... Istället skulle han skicka en remiss för röntgen. Mest för att säkerställa att inget är snett etc. Vilket ju är bra. Han berömde mig mycket för min viktminskning och mitt flitiga tränade. Sa att det var det bästa jag kunde göra för mig själv på alla plan inte bara för svansen. Tack doc!

Men han konstaterade samtidigt att antagligen är det så att jag har fått en belastningsskada pga av min övervikt and it is there to stay :-( Jag ska också fortsätta med att stå så mycket som möjligt på jobb. Fortsätta med att träna så mycket som möjligt - dock inte övningar som belastar. Men det gör jag ju inte heller. Så nästa steg röntgen och sen får vi se vad som händer...

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass