Jag överlevde...

... men det var nog precis :-) Vart ju dags för burpees-utmaningen och PT-pass.  Fick ihop 68 burpees och var lite nervös hur det skulle gå. Blev ju inte mindre fjärilar då PT bossen jämnade av det fint till 70!!! Jaja bara att göra det för det är ju ingen som gör det åt en...

Inledde som vanligt på crosstrainer i 10 minuter och i den nya veckan är det ju leveln 11 som gäller. Yikes betyder att det är 12 nästa... Efter crosstrainer gjorde jag 15 burpees på raken för att om jag gjorde det så skulle kollegan Joakim göra lika många i eftermiddag i fikarummet. Hehehe en sådan utmaning i utmaningen kan man ju inte motstå....

Sedan blev det följande upplägg: 2 minuters intervall på löpbandet - med ökade hastighet för varje runda. Började med snabb gång men sedan var det bara springa, springa, springa som gällde. Efter varje 2 minuter så var det 10 burpees och sedan direkt på löpbandet igen. Och efter den 70:de så var det dags för sista intervallet på bandet med hastighetsrekordet 9,5. Nära döden upplevelser!!!

Avslutade passet med lite kettelbells svingar och annat men det gick inget vidare. Var så slut efter intervallerna och burpees att det fanns ingen energi kvar i tanten. Så de sista minutrarna så blev det lite avslappningsövningar. Hey sånt är jag bra på!

Sammanfattning av dagens PT-pass: HELL men fasiken vad jag är stolt över mig själv!!!!!


En video av de sista skälvande burpeesarna! 
(Hoppas tekniken funkar)

Kommentarer

 1. bra där Tina!!! Fan vad bra du är...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är jag :-) Men det är ingen stilstudie när man är på de sista och har sprungit som en galning på bandet. Men jag gjorde det!!!

   Radera
 2. Kvinna! Du är heeelt krääjzyy!=)) Bra jobbat!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp det är nog en bra sammanfattning av det hela :-)

   Radera
 3. Bra jobbat Tina! Bara för att du är så cool ska jag köra 70 burpees efter mitt långpass på lördag och berätta om upplevelsen på bloggträffen ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjoho Pernille! Ser fram emot att läsa det inlägget. Vi ses imorgon!

   Radera
 4. Grymma Tina!! Va så länge sen jag träffade dig, hoppas du mår bra! Kramar från Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh hej finaste Sara!!!! Allt på topp men tränar ju inte på kvällar så mycket. Lovar att komma förbi och snacka lite en dag! Hoppas du mår bra! Kram

   Radera
 5. Sjukt bra jobbat!! :)
  Jag har följt din utmaning lite på avstånd men jag funderar starkt på att haka på så här i efterhand också. Jag ska fundera på saken. :)

  SvaraRadera
 6. Du har inspirerat mig en massa till min träning
  och ett bättre mående...Bra kämpat du är grym

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass