Fortsätt till huvudinnehåll

Då kör vi!

Okej sockerfritt fram till den 13 maj startar idag!!! Upprepning utav definitionen: ingen läsk, godis/choklad, kakor eller efterrätter är det som gäller. Och följande personer har hakat på:

Cee
Johanna
Nenny
Tweety
Britta
Caritha
Irene
Maken Jensen

Heja oss :-)

Kommentarer

 1. Vi har nästan samma utmaning här hemma!
  Men mina tjejer har några undantag. T.ex enstaka kaka vid barnkalas. Men jag är på!

  SvaraRadera
 2. Skall vi ha en dag i veckan som vi rapporterar in till varandra hur det har gått. Kan vara bra iaf för mig att veta att jag måste facea någon om jag skulle misslyckas någon dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan facea mig om du vill. Maila mig rapport varje söndagkväll hur det har gått och så får du veckans hejaramsa :-)

   Radera
 3. Japp nu kör vi börjar med feber i hosta och noll aptit ;) kram i hejja hejja ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch det vart ju inget kul anonym! Bli frisk snabbt!

   Radera
 4. Lycka till allesammans o jag finns här för pepp, råd och stöd! Kram!

  SvaraRadera
 5. Åt helvete har det gått i helgen, funderar på att hoppa av för just nu fungerar det INTE. Skall ta nya tag idag och backa ett par steg för att göra om och göra rätt. Jag mår pyton av socker/kolhydrater och känner mig bakis idag, men nu har jag ätit kesoäggröra till frukost och ikväll blir det skivstång och spinning på friskis så jag hoppas att jag snart hittar mitt fokus igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt Caritha! Bryt ihop och gå vidare! Ingen ide att grämma sig över att det inte funkade. Bara att ta nya tag och på det igen!!! Hejar på dig!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…