Fortsätt till huvudinnehåll

Hmm min rumpa...

Okej min första reaktion var - NOOOOOO way jag lägger upp stegevideon på bloggen. Varför? För min RUMPA är ju enorm!!! Okej den har varit mycket större men det blir ju lite mer in your face att se den skutta fram så där bakifrån. När man bara ser sig framifrån i spegeln så kan man ju liksom förtränga vad som sticker ut där bak...

Men jag biter ihop och visar hela härligheten. Kanske kan det inspirera någon att kan hon, så kan jag dvs ja jag tränar mycket men det är fortfarande många kilon att släpa på och jag är ingen superkvinna. Fast att ge upp finns inte - jag kan slänga med kettlebells, jag kan övervinna stegen och jag kan mer än jag tror!!! Den där rumpan ska bli mindre så nu har jag framfört önskemål till PT Malou att det är rumpe- och lårövningar som gäller!

Fast åter till dagens träning... Jättekuligt pass! Jag känner mig stark och fick tillbaka självförtroendet efter tisdagens stångäventyr. Först 12:an på crossen, uppmjukning med pinne och balansövningar. Samtidigt som jag stod på balansplattan så skulle det helt plötsligt kastas medicinboll också plus att jag försökte pumpa Malou på åsikter om kost. (anledningen till det är att jag har fått en förfrågan om en ny tidningsartikeln men det får bli en hemlis just nu - återkommer jag lovar!)

Sedan över till mina fina bells. Den gången i olika intervaller eller vikter snarare. 1 kettlebell på 8 kg, 1 kettlebell på 12 kg, 1 på 16 kg och den sista på 20 kg (tungt!). Först halvsvingar x (Malou räknar ju...) antal på varje vikt dvs 8-12-16-20-16-12-8 och sedan fullsving på samma sätt (det är det ni ser början på i videon nedan). Lite andra övningar och sedan var det dags för the Stege.

Olika kombinationer av steg tex två nedsättningar i varje ruta, innan och utanför rutorna, höga knä, sidled och en massa andra. Plus rusningar och joggingturer. Tycker att jag och stegen har bondat lite. Jag skulle inte gå så långt och påstå att vi är bästisar men vi kan vistas i samma rum och ha en trevlig konversation. Jag har helt enkelt blivit snabbare i fötterna men snabbare ska jag bli!

Kettlebellssvingar - lite grann en av mina paradgrenar om jag får säga det själv :-)

Lite av mina olika stegkombinationer och ja nu kommer ni alla stirra på mitt gumpande arsle - vassego...

Stegen - the blooper dvs fötterna vart inte riktigt med :-)

Kommentarer

 1. Du har en snygg RUMPA Tina och den ska du vara STOLT över!!! Kan lägga ut min med så kan vi vara stolta över våra rumpor ;) Duktig du är!! Kram

  SvaraRadera
 2. Jisses...Tina, vad du är duktig!!!Var hittar du motivation för att träna så ofta och så hårt?Dela gärna med mig för jag vill också börja röra på mig men är liksom lat :(..och by the way, din rumpa är mycket sexig i de tajta byxorna...GO For IT:)Heja Tina/m.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Min motivation är att jag vill få en mer hälsosam och stark kropp. Plus att jag ju anmält mig till styrketräningsutbildning i augusti - då måste jag ju vara fit för att hänga med de andra deltagarna :-)

   Radera
 3. ajamen herrejisses..din rumpa...den är ju helt OK!!Blir så impad över dig..hur orkar du??
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Susanne! Jag vill bli bättre och få en stark kropp där jag inte begränsas utav min kroppen eller knopp. Kram

   Radera
 4. Du är hur fin som helst Tina bra kämpat där kram Cee

  SvaraRadera
 5. har kollat klippen igen... fan va du är duktig tina!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Johanna! Jag kollade precis också och blir lite stolt här i soffan :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…