Fortsätt till huvudinnehåll

Jag är grym!

Har nog inte riktigt fattat än men jag jobbar på det. Vad är det att jag inte fattat? Att jag SPRINGER!!!! Dagens PT-pass innebar först en kortare uppvärmning på crosstrainer men eftersom ny vecka så vet vi alla att det innebär... level 14. Bidde 5 minuter och sedan lite uppmjukning med stången dvs lite benböj och så :-)

Sen var det tydligen dags för intervaller på löpbandet. Visserligen önskade jag mig nog det förra veckan men tänkte att eftersom jag var så duktig igår så hade jag väl liksom fått det överstökat. Men ack nej och ja jag var duktig igår fast idag var jag grym!!! Ja så osvenskt stolt är jag idag och här kommer skrytet.

Intervaller på löpbandet a la PT Malou dvs dagens utmaning: Uppvärmning sedan spring 1 min, vila 30 sek, spring 2 min, vila 1 min, spring 3 min, vila 1 min 30 sek, spring 4 min, vila 2 min, spring 4 min, vila 2 min, spring 3 min, vila 1 min 30 sek, springa 2 min, vila 1 min, spring 1 min. SLUT!

Började den första på speed 8,5 men sedan var det 9,5 som gällde. Förutom den sista minuten för då skulle knappen tryckas på massor dvs upp till 10,3. Enda gången som man är stolt över att siffror visar mer tex om man jämför med vågen :-) Jag trodde att jag skulle dö vilken sekund som eller i alla fall kräkas. Jisses vad jag pinnade på med mina benen och lungorna kändes som de skulle sprängas.

Var nära att bryta en minut in i den första 4a minutaren men fortsatte på något magiskt sätt.Har aldrig i mitt liv sprungit så fort eller så länge. Aldrig inte ens på typ lågstadiet. Därför är jag grym och jag är jäkligt stolt över mig själv idag igen!!! Är du stolt över dig själv?

Japp bidde en video till publiken


Och så här nöjd och röd i fejjan är man efteråt. 
Nä har inte tvättat håret men det är helt blött...

Kommentarer

 1. GRYM!!!! Är ett ord som verkligen står för dig! Du är GRYM!!!!!

  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Rebeca! Känner mig grym varje gång jag tittar på videon :-) Kram

   Radera
 2. Du är verkligen superduktig!! Håller med föregående talare, du är GRYM!!!=D

  SvaraRadera
 3. Nice" Malmömilen i mitt lag i juni?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Suzan men nej tack. Lopp är inte min cup of tea. Blir bara stressad så har tagit beslutet att det inte är värt det.

   Radera
 4. Helt suveränt, Tina!! "-The best has yet to come!"
  //LasseD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lasse! Ojoj kommer det bästa snart - spännande :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…