Fortsätt till huvudinnehåll

The stång and I

Okej idag var det dags att möte stången ensam i gymmet dvs ingen PT-Malou som står brevvid som säkerhet. Kände väl  mig inte helt kaxig men man måste ju våga någon gång annars får man ju inget resultat. Och det gick ju!!!! Inga vikter på men stången väger ju sina modiga ca 20 kilo och det känns i bröstpress ska ni veta.

Väldigt stolt över mig själv och att jag vågade bemästra hjärnspökena. För det är ju vad det är dvs jag sätter upp gränser för mig själv men det handlar om att gå utanför bekvämlighetszonen! Annars så är det som vanligt lite träningsvärk här och där - me love! Idag är det tricepsen efter måndagens styrka och baksidan av låren samt rumpan från gårdagens intervaller.

Håller också på att mixtra lite med träningsupplägget för nu är det ingen utmaning att stå på löpbandet en timme. Kommer bli mera intensiva intervaller med styrka. Räcker ju inte att maxa två PT-pass i veckan. Måste ge mer på mina egna pass för att få utdelning och nå min dröm. Kommer därför dela upp styrkan lite m.m. Mer om det i helgen.

Ikväll skulle moster och kusin hälsat på för coachingfinal. Vad det handlar om? Jo under 11 veckor har jag coachat min moster och kusin i deras hälsoutmaning dvs utifrån deras individuella mål med kost, träning samt knoppen. Vi har träffats ca var tredje vecka samt haft mailkontakt varje vecka. De har varit jätteduktiga trots hinder på vägen och förlorat både kilo, cm men vunnit nya insikter hoppas jag :-) Och jag är så stolt över deras prestation!!!

Men bidde sjukförhinder så då får jag plugga näringsfysiologi istället. Attans... Men vet ni vad som kan få dem att piggna till? Om ni tar några sekunder av er tid och går in och skriver "heja moster och kusin vad ni har varit duktiga" i kommentarsfältet. Då tror jag de blir himmelens glada. Tror inte ni det?

Kommentarer

 1. Heja moster och kusin vad ni har varit duktiga/kram Margaretha

  SvaraRadera
 2. Heja moster o heja kusin!! Bra jobbat!

  SvaraRadera
 3. Heja moster och kusin vad ni har varit duktiga! Krya på Er.

  SvaraRadera
 4. Tack Tina! :)

  Och tack för hejandet ni andra, vad glada vi blev!

  Kramar från kusin Sussie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sussie - vi får ta en träff när du känner dig piggare! Kram

   Radera
 5. Tack så mycket för att ni hjälper till att heja!!! Kram Tina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…