Nya läsevanor

Läser du samma bloggar, tittar på samma TV-program, läser samma tidningar som alltid? Jag märker att samtidigt som jag blivit mer biten av the tränings bugg ju intressantare blir tex andra bloggar om träning medans viktminskningsbloggarna läses mer sällan. Likaså att tidigare köpte jag mycket skvallertidningar - nu är det olika tränings- och hälsotidningar. Ändrar du dina vanor utifrån din hälsoresa?

Kommentarer

  1. Japp, jag läser fler träningsbloggar nu, och en del LCHF bloggar. Hittade t.ex. din blogg via Philip Lailanis träningsblogg. Tidigare var jag storkonsument av inredningstidningar, men när jag började träna slutade jag köpa tidningarna utan att tänka på det förrän efter ett tag.

    SvaraRadera
  2. Ja precis som du skriver man tänker inte riktigt på att vanor ändras. Skönt att höra att jag inte är ensam :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass