Varför finns jag där?

Har fått lite kommentarer kring att min story visas på http://lchfklubben.se/ och hur det kan komma sig likaså om jag är medlem. Anledningen att "jag ligger där" är att i höstas så gästbloggade jag hos Philip och för er som läste min blogg då har ju följt det antar jag. Han frågade då om det var okej att använda storyn på den sajt han och Katrin skulle starta upp.

Ja varför inte sa jag. Jag vill ju att det ska spridas utav olika skäl. Främst för jag vill sprida en sund inställning till LCHF dvs att jag lever ett hyfsat normal liv, jag är en lat matlagerska, hade ett sockersug som var enormt och att det kanske kan leda till att någon annan testar LCHF eller blir inspirerad utav min hälsoresa. Kanske de som läser hittar sin väg till bättre hälsa på sitt sätt.

Sen ska jag inte sticka under stol med att det också är en egotripp att se sig själv och vad man lyckats med. Även nyttigt för att få in i hjärnan att detta är vad jag har åstadkommit (vilket kräver mycket jobb med sig själv att förstå). Så en del inspiration till andra och en del inspiration till Tina - blir väl win-win för alla...

Och medlemsbiten? Nej jag är inte medlem utav framför allt en anledning. Jag jobbar inom IT-branschen och jag vet att teknik alltid klöddar. Det vill säga när man ska lansera något sådant här så är det enda som är garanterat är att det kommer bli tekniskt strul. Därför väntar jag ett tag och ser vad som händer. Känns det då stabilt och som ett forum värt pengarna så vem vet. Är du medlem?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass