Pannkakor för latmaskar

Hallå med en sådan titel så är ju receptet som gjort för denna bloggerskan :-) Så jag lagade den i veckan men blev sugen på det till lyxig söndagsfrukost. Jag slänger i kanel och kardemumma i smeten men häromdagen åt jag dem neutrala så det ska funka till lunch/middag alternativ också. Och ja jag vet det är lite läskigt i början att göra pannkakor på grädde och kokosfett. Men tror mig de är jättegoda och man får inte ont i magen efteråt.

För det får jag av en massa vetemjöl som vanliga recept innehåller plus att jag inte blir mätt. Jag kan äta, äta, äta och då gärna med en massa strösocker på. Det är ju det som man är uppvuxen på. Hmm konstigt att man mår dåligt efteråt. Kommer återkomma mer till vetemjöl i bloggen under kursens gång.

3 mellanstora pannkakor blev en portion och jag lägger upp dem på en assiett för då verkar det som mer... En klick grädde och lite mandel ovanpå. Mums och du blir mätt!

Receptet: http://www.kostradgivarna.se/2012/01/frukost-lunch-for-latmaskar-med-hoga-krav/#more-2636

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass