Grusig i ögonen

Jisses den veckan har varit tuff. Har inte sovit så bra, börjat jobba igen efter julen, mycket känslor, kulig fest och nu ny utbildning. Fast jag ser verkligen fram emot dagen och fortsatt möjlighet till kunskap. Detta är nog en av de mest intressant utbildningar jag har gått på. Jag har redan fått med mig tips på hur jag kan optimera min kost så nu jäklar kör vi.

Det enda som känns lite odd är maten dvs den lilla djävulen i mig får lust att beställa hamburgaretallrik idag till lunch bara för att testa markerna lite :-) Men jag har lovat maken att uppföra mig. I eftermiddag blir det premiär på nya styrkepasset som jag ska köra själv. Känner mig ladda och redo. Vad gör du idag?

By the way - något konstigt med nya datorna så jag kan inte kommentera kommentarerna. Så jag är inte rude bara tekniskt okunnig men maken har lovat att meka lite idag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass