Glömde ju

Nu har jag fått bannor för att jag inte återkom med tipsen från föreläsningen, hur det gick på festen i fredagskväll och om byrån hittade bättre bilder. Förlåt ska aldrig hända igen... eller det är väl det enda jag kan garantera :-) Okej here we go:

FöreläsningenTips (komprimerat) från Stig: "Råd 1: Tillför kroppen vitaminer och Omega 3, Råd 2: Balansera din kost, Råd 3: Se till att hålla ”hela” Dig i trim och Råd 4: Det är aldrig försent att ändra beteende…var snäll och skratta åt en och annan Norgehistoria!" (till saken hör att Stig är norrman som bor och jobbar i Sverige...)

Etiopisk fest
Har vi något att lära eller att lära. Så roligt och lärorikt. Det hela inledes med gudtjänst men inte enligt svenska mått dvs det var mycket sång och dans. Även om vi inte förstod ett ord så kunde vi klappa med och man kunde inte låta bli att vagga lite stelbent svenskt. Okej maten var väl inte riktigt min grej men spännande att ha provat (och ja jag föråt a la Backman). Och även om jag bara var blingad a la Suede (min fina klänning) så kände jag mig inte utanför. Men så vacker Gelila var i sin fina fina kläning, håruppsättning och smycke! Och fast det inte serverades en droppe sprit så var det full fart (ja inte på de tradiga svenskarna...) och jag hade jättetrevligt.

Chokladbilderna
Anna återhämtade detta galant med följande bild som verkligen var bloggerskanpassad får jag säga.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass