Kallt på lunchpromisen

Det var ju det här med mysmotion dvs vardagsmotion. Tycker faktiskt jag har varit duktig. Har inte kommit ut varenda lunch men nästan på och nu har jag en 30 minuters runda som jag går i rask takt. Faktiskt väldigt skönt att få luft och ljus på sig. Är ju inte sämre att jag har Lunds Stadspark 5 minuter från kontoret så jag brukar börja rundan där.

Får se om denna mystrenden håller i sig men jag tänkte då kan det ju vara kul att följa årstiderna i parken. så planen är foton från samma ställe i parken en gång i månaden. Då kommer jag ju ut en runda åtminstone :-) Går du en runda på lunchen?Kommentarer

 1. Hej Tina! Såg att du länkar till min blogg. Va roligt! Tack. Måste verkligen ta en djupare titt i din blogg också. :)

  Nej, jag går inga lunchpromenader - men skulle säkert vara en skön vana. :) Ha de bra!

  SvaraRadera
 2. Jag vill men har bara lunch 30 min och brukar få va glad om jag hinner få i mig den. Men de behöver bli bättring på de.

  SvaraRadera
 3. Välkommen hit Jenny!
  Det förstår jag Johanna - är inte alltid lätt att få in allt man vill.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass