Ska du titta?

Man får väl kolla in Gladiatorerna ikväll. Hade stegen funnits som en gren så hade jag kickat deras ass... Jaja i mitt huvud alltså. Men jag vill kolla för att jag läser en del bloggar av de som spelar en gladitor. Plus se vem som ställer upp som motstånd. Hmm kanske ett mål att sikta på... eller inte. Visst borde hembakt kladdkaka med vispgrädde passa alldeles utmärkt när man tittar på andras fysiska ansträngningar?

Kommentarer

 1. Jag kollar (efter Malous påminnelse) Fast här blir det banana split till, det passar också bra :-D Hälsningar från en annan Träningsbolaget-kund som tokgillar Malous blogg och din supersatsning!

  SvaraRadera
 2. Hej Pernille! Kul att du hittat hit! Hoppas spliten smakar :-) Tack för ditt pepp! Vi får följa varandra!

  SvaraRadera
 3. Åh, fan jag kommer nog missa det ikväll :(

  Men jag tränar ist...=)

  SvaraRadera
 4. Ja men det är väl bättre att träna själv än titta på :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass