Redan träningsvärk!

Ojoj sitter helt slut i soffan. Har varit på det "första riktiga" PT-passet med Malou. Lite nervöst men mest efterlängtat och spännande. Och jag fick precis vad jag ville ha och lite till :-) Man vet att man gjort allt när det är jobbigt att duscha efter ett pass...

Dagens upplägg var uppvärmning på crossen och sedan kettlebells, kettlebells, kettlebells. Svingar hit och dit. Och jisses vad man flåsar. Samtidigt som man tränar hela kroppen så får sig hjärtat sitt and I love it! Och på fredag är det TRX och stegen.... Bäst jag börjar ladda direkt!

Kommentarer

 1. Skönt att höra att det gick bra! Tack för trevlig lunchdate idag =)

  Kraaaaaaaaam!
  S

  SvaraRadera
 2. Ja du hade varit stolt över mig :-) Tack själv - alltid lika mysigt! Nästa gång gymmet. Kram!

  SvaraRadera
 3. Låter hur härligt som helst! Själv var jag på gymmet igår å körde ett skönt cardiopass.=)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass