Nästan lite kär...

Även om jag kvider över att träningsvärken leker nomad i min kropp så är jag jäkligt nöjd och glad. Just nu längtar jag till varje PT pass för att se vad PT Malou har hittat på till mig. Känner inte mig nervös längre även om vissa saker är "läskiga" dvs utmaningar. Tycker redan att jag förbättrat mig och känner i kroppen att "saker flyttas runt" dvs the fat. Men inget som är mätbart för det är liksom hela kroppen som tajtar till sig inbillar jag mig i alla fall (och då är det sant :-) )

Idag fick jag bla. köra massa TRX övningar för hela kroppen, Ball slams (5 kg) och sedan the STEGE. Tyckte det gick bättre idag och det blev många rundor/stegkombinationer. Och även idag en grand final med bl.a. stegkombo samtidigt som jag höllt medicinboll (4 kg), rusha till en matta genom hela gymmet, 10 Ball Slams, armhävningar på tå på mattan och jogga tillbaks till stegen. Jag vill bara poängtera en gång till - armhävningar på tå (8 st ggr 2)! Okej ingen stilstudie men jag är fasiken stolt ändå!!!

Gammal bild men så här nöjd med mig själv är jag idag!

Kommentarer

  1. DU är grym tjejen!!!!

    Ses kanske imorgon, om inte annat så på tisdag!

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! Japp ha det så gott så länge!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass