Intressant lunch väntar

Jag är ju medlem i Lund Rotary klubb och på fredagar träffas vi för lunch samt föreläsning. Precis i slutet på november var det ju bland annat mitt sk ego föredrag som man gör som ny medlem. Jag har lärt mig otroligt mycket genom dessa luncherna - både i samtal med de andra medlemmar och genom det föreläsarna har pratat om som verkligen kan handla om allt möjligt.

Idag ser jag extra mycket fram emot föreläsning. Det är Stig Steen som ska tala. Taget från introduktionen: "Stig Steen är professor i thoraxkirurgi vid Lunds universitet. Utöver pionjärforskning kring hjärt- och lungtransplantation har han i flera år även forskat kring hur kost och livsstil påverkar vår hälsa. Han ska prata om "Ny kunskap för ett längre och friskare liv"."

Ska verkligen bli intressant och jag hoppas jag får byta några ord med Stig för lite tips. Han verkar också på Igelösa där man forskar bla i hälsosam mat och hur man kan förbered lungpatienter genom kost. Finns tom en kock Brian Mårtensson som själv gjort en hälsoresa. Detta ser jag fram emot!

Kommentarer

  1. Jag ser fram emot rapporten här på din blogg! Ha det så mysigt =)
    Kram,
    S

    SvaraRadera
  2. Ooops rapporten - kommer imorgon! Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass