Varför???

I ett svagt ögonblick när jag kände mig stärkt av min allra första upplevelse samt glada tillrop så föreslog jag att S Tjejerna skulle kallbada. Idag is the day... Det blåser, regnar och är svinkallt ute. Why åh why föreslog jag detta???

Jag kan ju inte hoppa av nu men jisses vad jag ångrar mig. Nåja får ta mig till gymmet först för jag har en del träningsminuter att klara av innan veckan är slut. Fast jag har grym träningsvärk i rumpan efter gårdagens pass - misstänker utfallen med TRX men kan de verkligen ge skinkorna en sådan omgång?

Vad ska du hitta på idag?

Kommentarer

 1. Och jag är liiiiiide glad över halsflussen. Perfekt ursäkt! =D

  Ha det så sköööönt idag ;)!

  Kram,
  S

  SvaraRadera
 2. Det blev bodypump en timme idag! Toppenskönt! Nu ska jag njuta av en ledig helg!:) Bada lugnt!:))

  SvaraRadera
 3. @S - ja du har bästa ursäkten men nästa gång... Hoppas du har det bra trots flussen. Kram
  @Å - bra jobbat. Hoppas du haft en mysig dag! Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass