Snatches och Ball slams

Ojoj vilken morgon - hon den där PT:n ska få en att göra en massa saker innan 07.00.... Okej det är här ni ska ignorera det faktum att jag själv bokat tiden kl 06.45 utan ni ska bara tycka synd om :-) Bra att vi är överens. Ni får också gärna skicka lite snälla kommentarer under dagen och till mig imorgon för risken är stor att om jag inte rör kroppen lite då och då framför datorn så kommer den stelna totalt i träningsvärk.

Bad tex en kollega på samma våning som köket att hon kunde väl serva mig med mat idag men fick ganska så ljummet mottagande på det. Hallå förstår du inte vad några små järnklot som man ska svinga runt kan ställa till med!!! Mina stackars ben, knä, rumpa, mage, rygg, armar - totti - släpade sig uppför och nedför trapporna men jag vet inte om jag kan göra det igen vid lunch...

Fast skämt åsido denna morgen var grymt kul. I love mina kettlebells och det går bättre och bättre för varje gång i de olika övningarna. Fick bla köra snatches, swingar m.m. PT Malou ska ha med mig i SM säger hon :-) Fick också göra lite övningar med medicinbollar. Vad fasiken är de fyllda med??? Fick äntligen pröva på sk Ball slams.

Ni har alla gånger sett det på TV tex Biggest Loser. Man har en boll som man ska drämma i marken gång på gång. Kan se väldigt fjuttigt ut och man undrar jaha kan det där verkligen vara något att stå och hålla på med... Då säger jag bara - ta en 5 kgs mboll, lyft med raka armar ovanför huvudet, dräm i marken framför dig samtidigt som du böjer benen i en djup knäböj, du hämtar upp bollen på vägen upp utan att bryta näsan och så öser du på igen.

Efter ett antal sådana så är man inte så kaxig längre. Nu tycker jag att du ger dig på det och återkommer med hur många du klarar i rad och så ska jag slå det rekordet :-) Låt väl som en bra utmaning en tisdag eller?

Kommentarer

  1. Det är nog oftast det som SER enklast ut som är det som ger mest å är tuffast!=) Man kanske skulle införliva medicinbollsövningen...=)

    SvaraRadera
  2. @Åsa ja gör det jisses vad effektiv och jobbig samtidigt som det faktiskt är lite kul.
    @Suzan vi får ta ett träningspass ihopa en dag!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass