Mätt i magen

Nu är ny frillan på plats. Nåja nya och nya same as last time blev det ju. Men nu över till det viktiga - jag har sådan grym träningsvärk i låren och rumpan så jag gnyr när jag måste sätta mig, resa mig eller böja mig ner. Tom att gå är plågsamt. Och det är dags för nästa PT-pass imorgon. Yikes :-(


Har laddat med denna och nu ska jag packa träningsväskan. Sedan blir det nog fasiken säng och lite TV-tittande. Hoppas du haft en bra dag! Over and out.

Kommentarer

  1. Sånt bröd åt jag till frukost i morse!=)) Första gången jag testade det. Jag tycker det var riktigt gott! Jag gjorde i en mindre, lite kupig skål så att det blev som en fralla när man välte ut den, sen rostade jag den också, mums!=)

    SvaraRadera
  2. Aha så kan man ju också göra. Ja jag tycker också den är väldigt god så jag åt andra halvan ikväll :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass