Utvärdering utav 2011

Jaha då var det dags att utvärdera ännu ett år och jag får säga att 2011 var nog mitt svettigaste år i mitt liv :-) Men framför allt var det året jag tog tillbaks mitt liv och gjorde livstilsförändringar för livet. Nu fortsätter resan under 2012 och jag känner bara glädje och spänning inför vad som ska komma även om jag säkert kommer få genomlida utmaningar på alla sätt.

Who knows men det är väl det som också är meningen. Då kan man också själv ta kontroll och skapa det livet man vill leva - både i motgång och i framgång. Det är bara du som kan avgöra hur du hanterar livet och under 2011 känner jag att jag valde rätt väg för mig och jag har aldrig mått bättre. Både i kroppen och knoppen.

För visst även om jag har gått ner över 19 kilo under 2011, tränat över 400 timmar, käkar bra mat, utmanat mina hjärnspöke så har jag en bit kvar och egentligen blir man väl aldrig färdig. Nog det som kallas att leva och alltid eftersträva något bättre. Men mitt bättre under 2011 har varit värt allt slit, svett, tårar och bokstavligen ibland blod :-)

Här kommer en del utav det som jag är oerhört stolt över att jag har åstadkommit under 2011:
 • 96 cm har försvunnit på de ställen på kroppen som jag mäter och mycket mer på alla möjliga ställen
 • Jag har gått ner mer än 19 kilo
 • Jag och maken har flyttat till drömhuset
 • Jag har tränat 24 220 minuter under 2011 - det är över 400 timmar
 • Jag har flygit helikopter
 • Jag har varit på mitt första träningskonvent SUPER SATURDAY i Stockholm
 • Jag har varit med i Expressen och Kvällposten
 • Jag har gästtränat på olika gym såsom Actic Olympen, SATS Entré och Sportlife Kronborg
 • Jag har varit modell i en Nordic Gym annons i tidningen STARK
 • Jag har varit på en master class i zumba för Beto
 • Jag har kört jetski
 • Jag har numera balans mellan jobb och privatliv
 • Jag har gått med i en bokklubb
 • Jag har blivit invald i Lund Rotary
 • Jag har kört segway
 • Jag kan numera komma upp på en luftmadrass liggande i poolen (både på rygg och mage)
 • Jag har gått med i ABC ("tjejklubb" där man testar olika aktiviteter såsom brottning, rugby, ghetto stiletto)
 • Jag nojar numera inte över vad jag har ätit
 • För första gången i mitt liv så har jag kontroll över mitt sötsug även om inte varje dag är lätt
 • Jag har skapat S Tjejerna på FB (grupp för framför allt de tjejerna som tränar på Studio S)
 • Har utmanat mig socialt dvs att inte vara så blyg och privat utan att våga ta kontakt tex S Tjejerna
 • Jag har testat parasailing
 • Jag har varit på alla möjliga träningspass tex Indoor walking, TRX, Kettlebells, ViPR, Gymsticks, Crosstraining, Kinesis, Zumba, Functional Moves, AquaZumba, Latino Jam, Box, FightCircuit - you name it!
 • Vågen kontrollerar inte mig längre
 • Jag har funnit min "matmetod" i LCHF-inspirerat a la Tina som jag kan hålla livet ut
 • Jag körde S Utmaningen med 9 andra tjejer under hösten
 • Jag har kallbadat
 • Jag kan stretcha framsidan av låret (både liggandes men också stående)
 • Jag har lärt känna fantatiska människor som peppar mig till max
 • Jag lyssnar numera på min kropp tex att vila vid förkylning
 • Jag vågar få massage på benen
 • Jag är inte längre ett offer utan ta ansvar för mina val och skyller inte på allt möjligt tex kraftig benstomme...
 • Jag har haft tålamodet att lära mig gilla styrketräning
 • ...
Efter detta året känns det som allt är möjligt och jag känner stor iver att bara få komma igång. Hur vart ditt 2011 - bästa, sämsta, likgiltiga, lyckligaste, jobbigaste år?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass