Kan man öva?

Imorse luftade jag nya cykeln för första gången då jag cyklade till gymmet. Är ju inte långt - tar ca 10 minuter - men på ditvägen cyklade jag helt galet. Så det blev lite svettigt att hinna i tid till passet. Dagens träning bestod utav Latino Jam dvs zumba men mer dans. Jag tycker det är himla kul för jag känner att jag blir mer svettigt utav detta passet och instruktören är duktig.

Tidigare har detta passet legat 19.50 på tisdagar men det är för sent för mig att träna. Kan inte somna sen utan är uppe i varv. Därför är jag glad att det nu har flyttats till söndagar kl 10.15. Det innebär att jag kan köra det varannan söndag eftersom min kurs startar nästa lördag. Detta passet är även bra träning för mitt 2012 mål då det är mycket snabba steg i sidled.

Bara att öva, öva och öva. En annan sak jag undrar över är följande: jag kan inte snurra utan att bli så himla yr - kan man då öva upp sig på något sätt så man inte blir yr utav snurrarna? Inte vad jag vet men har du något bra tips så tas det tacksamt emot. Fast kanske ett steg i taget och nu fokuserar jag på sidorna :-)

Kommentarer

  1. Jag tror att du kan öva upp din "snurrabilitet", har för mig att jag läst att de som dansar professionellt gör det. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Hmm det låter ju intressant. Får nog fråga instruktören nästa gång. Tack för tipset! Hoppas halsen är bättre! Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass