Inspirationsdag på Gerdahallen

Bara typiskt att det är den 10 mars dvs en av de lördagarna jag har min kostrådgivningskurs. Hmm 80% närvaro krävs men just den dagen är det "praktisk kostrådgivning". Visserligen repetition och frågestund den 11 men känns kanske inte riktigt bra att skippa just den dagen. Åh någon som vet hur man klonar sig?

Här kan du läsa mer om Inspirationsdagen: http://www.gerdahallen.lu.se/inspirationsdag.aspx

Kommentarer

  1. Hade varit kul, men jag får nöja mig med ett event, är tots allt arbetslös sen jag flyttade ner till skåne...

    SvaraRadera
  2. Usch tråkigt men då får vi köra extra hårt i april på boot campet :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass