Då vart det dags!

För nya säsongen utav Biggest Loser Sverige ikväll kl 21.00 på TV4. Jag är ju ett stort fan av den amerikanska versionen. Förra svenska tyckte jag var sisådär. Främst pga att man blivit bortskämd med den påkostade jänkarversionen och att oftast faller det sig sedan platt när en lokal version ska göras. Allt blir liksom mesigare och mera beige.

Dock hoppas jag stort på denna säsongen och kommer definitivt att följa den. Och denna gången verkar TV4 eller vem som står bakom också satsat stort på online versionen så det känns ju lovande. Kolla här: http://www.biggestloserklubben.se/

Är både skrämmande och peppande för mig själv att se de kvinnliga deltagarnas längd och vikt på hemsidan. Skrämmande för jag hade enkelt platsat bland dem när jag vägde 117 kilo till mina 162 cm i början på 2008 (eller för den delen början på 2011 då jag började på 103 kilo - det är ju bara ett år sedan!!!). Peppande för att jag idag lever ett helt annat liv och är så mycket mer hälsosam även om jag har en bit kvar för att räknas som "normal" (vad nu det är egentligen)...

Lär väl bli stor igenkänningsfaktor, en hel del tårar och många tankar när man ser att andra går igenom samma sak som man själv har gjort eller gör. Bra terapi skulle jag kalla det för samtidigt som man följer deltagarna dealar man ju med det man själv gått igenom och hur man har reagerat etc. Därför kommer jag sitta klistrad framför TVn ikväll. Kommer du?

Kommentarer

 1. Du är så fantastiskt duktig. Man skulle ju kunna säga att du vunnit guld flera gånger om. Tack för att du skriver så inspirerande och trevligt, och dessutom får man ju många bra tips. / Kram Margaretha

  SvaraRadera
 2. Jag ska sitta vid kanal 4 jag med. Älskar verkligen det programmet =)....

  Du har ju redan gjort ett jätte jobb Tina, du ska vara stolt över de :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Kram till Super Tina!!!! Du är grym på alla plan, vilken resa du gjort och gör!!!
  /Rebeca

  SvaraRadera
 4. Jag är också BL-nörd!=)) Sitter redan vid tv:n å väntar! Följer den amerikanska på play nu, det är ju så KUL!

  SvaraRadera
 5. Jag har dubbelbottnad känsla inför programmet. På ett sätt vill jag bli peppad "kan dom så kan jag" men på ett annat sätt tycker jag det är hemskt att se hur man tvingar så extremt tunga personer att springa. Stackars deras leder! Undrar om tränarna någonsin provat att springa efter att ha lastat på sig extra vikter på 40 kg eller så? Skulle vara intressent att se vad dom tycker om det!
  Jag skulle tyvärr också platsa där med mina 90 kg till 158 cm! Men nu ska jag börja med styrketräning och lite gruppträning så får jag hoppas att den vikten går neråt. Just nu har jag stått stilla i flera år trots LCHF så kanske kroppen behöver en kick.

  SvaraRadera
 6. TACK tjejer för ert pepp och era kommentarer!!!! Ikväll fortsätter det och jag hoppas kunna titta utan att det snurrar för mycket :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass