Så himmelens glad

Ett leende på läpparna nästan hela dagen. Även om huvudet och ja egentligen hela bloggerskan är trött så har helgens äventyr varit så himla kuliga och jag är så GLAD. Kostrådgivareutbildningen är över förväntan. Har redan lärt mig så himla mycket och känner att det är så rätt för mig. Känner ny energi och är så laddad inför de kommande kurshelgerna.

Blir mycket plugg, ifrågasättande och personlig utveckling så det är inte så att jag kan lata mig emellan varven. Fast för första gången i mitt liv (kan jag nog ärligt skriva även om jag verkligen gillade att plugga marknadsföring) så längtar jag till att öppna böckerna, söka mer info på nätet, diskutera i FB-gruppen för kursen och framför allt till kurshelgerna.

Det sistnämnda för att för första gången behöver jag inte förklara i detalj t.ex. min matval på tallriken. Jag kan bara äta och diskutera. Det är också underbart att alla deltagarna är så intresserade utav ämnet men har olika infallsvinklar/intresse/kunskap. Gör ju att man lär utav varandra och alla är med i diskussionerna.

Och sedan har vi ju fantastiska Anna Hallén som lärare. Vilken kvinna - så oerhört kunnig samtidigt så öppen till att dela med sig utav sin kunskap och sina erfarenheter. Jag glömmer verkligen klockan och bara njuter. Blir lika förvånad varje gång det är dags för lunch för jag vill bara veta mer, mer, mer och mer. Helrätt och jag är så glad att jag valde denna utbildningen!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass