Tinas Kick Ass Bootcamp 2012 (TKAB)

Smygbörjade den 26 dec men idag är det full fart framåt. Det är nämligen 213 dagar kvar till mitt övergripande mål för 2012. Och vad är det? Jo att förbereda mig inför att bli Lic Styrketräningsinstruktör på the Academy.

Har även andra saker som jag vill komma i form till tex Bloggers Bootcamp i april - vill ju bli en Spartan, och jag skulle även kunna tänka mig att gå andra instruktörsutbildningar såsom TRX. Och det är då TKAB (Tinas Kick Ass Bootcamp) kommer in i bilden. Jag har ju redan skiftat fokus från kilo till träning och detta året kommer det bli ännu mer tydligare.

Detta är planen och fokusen för 2012:

Träning
 • Träningsmål 420 min/vecka ("bokföring" på Funbeat, 1 vilodag/vecka)
 • Ny PT med inriktning på kettlebells, TRX och Funktionell träning
 • Utmana mig själv och ta mig utanför the comfort zone
 • Gästträna på andra gym tex Gerdahallen, Friskis & Svettis
 • Åka på träningsresa utomlands
 • Blogger Boot camp (april)
 • Lic Styrketräningsinstruktör (aug)
 • BollnäsEss (okt)
 • Fitnessfestivalen (dec)
Kost
 • Kostrådgivningsutbildningen 14/1-1/4
 • Inga matbegränsningar men tänk LCHF a la Tina och framför allt optimal mat för min träning
 • Använda Viktklubben.se för koll av intag (ej giltigt)
 • Laga mer mat (förhoppningsvis kommer kursen också motivera mig)
 • Inget smygätande
 • Inte ha några frestelser hemma
 • En gång i veckan (lördag) kan jag välja att äta vad jag vill
Vikten
 • Invägning varje fredag (avrapportering till maken)
 • Inga viktmål (fortfarande min målsättning att väga under 78 kilo men det kommer när det kommer)
Hoppas du följer med på min resa. Nu kör vi!!!

Kommentarer

 1. Tina har du tips på styrke övningar man kan köra hemma?

  SvaraRadera
 2. Johanna ett tips är: http://www.styrkeprogrammet.se/ Kostar inget att bli medlem utan man ska bara regga sin mail. Sen kan man söka i arkivet efter tex triceps övning, kroppsbelastande och så finns det en beskrivning och en video hur övningen går till. Ett annat tips kan vara att köpa Fitness magazine för de brukar också ha övningsprogram som man kan göra var som helst. Och inget står emot de gamla klassikerna såsm sit-ups, upphopp, utfall,armhävningar etc. Lycka till!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass