Lite nyfiken men också feg...

Hmm vågar man anmäla sig... http://nordicmilitarytraining.se/  Men står ju inte vilken tid i Lund eller missar jag något? Och så blir jag nervös när det står bära varandra eller sådant. Jag menar tänk om en stackars snärta på 50 kilo ska bära mig... Och alla andra kommer vara typ superfita. Nä jag fegar nog ur...

Kommentarer

 1. 10-12 är tiden i Lund, detaljer om plats etc. finns på http://extremtkul.se! Jag ska prova på i Malmö - kom ihåg att alla andra också är rookies, och att det skulle vara meningslöst att erbjuda nybörjarpass om alla deltagare var i superform från början. Vad är det värsta som kan hända om du går dit?

  SvaraRadera
 2. Hej Tina, Du om någon har ju verkligen bevisat, att man är sin egen begränsning, man kan allt man vill, det gäller BARA att ändra sina tankar och mönster. Du kommer även att fixa detta, som du har gjort med allt annat.
  Lycka till/Kram Margaretha

  SvaraRadera
 3. Aha där såg jag det! Åh va synd att du är i Malmö men jag kan inte på em :-(

  Njae jo alltså jag kan...

  Yikes veligt värre och Margaretha när du skriver så så kan jag ju inte skylla på något. Kanske om jag hade sällskap skulle jag bli lite kaxigare - du får följa med!

  Tack för ert pepp och här kommer en go helgkram!

  SvaraRadera
 4. Det är mellan tio och tolv i lund och mellan två o fyra i malmö =)

  SvaraRadera
 5. Hade jag inte jobbat hade jag gärna provat!
  Får stå på Studio S och titta ut och tänka på dig! Du e grym, du har en bilja av stål, klart du klarar det!

  SvaraRadera
 6. Du får byta bort lördagen :-) Håll tummarna!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass