Nu har jag bokat

Har pratat om det länge men gått och dragit på det. Men idag har jag bokat tid hos doktorn för att kolla min svanskota igen. Den vill ju inte riktigt samarbeta och nu är jag trött på att det känns som en kniv rakt upp i arslet. Försöker ju stå så mycket jag bara kan men blir då öm i höfterna och knäna. Lite nervös eftersom detta var upplevelsen sist: http://www.butterflytina.com/2011/08/i-feel-violated.html Har dock inte tid förrän den 20 feb men då får ni tänka på mig. Kommer garanterat påminna er för att samla så många snyftepoäng som möjligt...

Kommentarer

 1. Hahahahahahaha! Oh, din stackare! HOppas det är en muntlig undersökning denna gången. Lider med dig och skrattar inte av elakhet, men du beskrev det så roligt.

  Jag håller båda tummarna hela tiden, ända till 20 februari!

  Kram,
  S

  SvaraRadera
 2. Jag kan fortfarande inte se det roliga i denna upplevelsen :-) Tack och håll dem hårt hårt hårt! Kram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass