Ta hand om Tina vecka

Idag ska jag fixa nya naglar - undrar just vilket bling bling jag ska välja denna gången... Imorgon är det dags att uppgradera frisyren men det blir nog bara en uppdatering dvs samma färg och frisyr för jag trivs så himla bra. Och inte nog med det på torsdag är det dags för massage. Välbehövligt och ska bli skönt - eller ja efteråt under tiden kan det vara mest plågsamt :-)

Så bortskämd är jag eller rättare sagt detta är jag värd. Man måste pyssla om sig för att må bra och därför väljer jag att göra detta både utav nödvändighet, fåfänga, mys och terapi. T.ex. massagen är verkligen nödvändig men också terapi som jag har skrev om i mina stoltheter under december. Sen är det väl klart att man försöker se så fördelaktig som möjligt och färga bort det gråa...

Vad gör du för att pyssla om dig denna veckan?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass