Vardagsmotion

Kommer ihåg när jag satte på mig en stegräknare första gången och tänkte att jaja jag har väl ett stillasittande jobb men lite steg får man väl ihopa... Yeah right första dagen hade jag typ 500!!!! What the f%&k? Och så ska man få ihop 10 000 för att behålla sin vikt - över det om man ska se en viktminskning tror jag rekommendationen var.

Okej idag skulle jag nog få ihop 10 000 steg per dag men det är ju inklusive mitt träningspass. Fast idag så behöver jag inte parkera bilen närmast shoppingentren, jag tar trapporna på jobb, jag kan gå en extra runda på lunchen eller cykla till gymmet. Men jag kan inte påstå jag är en världsmästare i vardagsmotion.

Så när jag fick frågan från PT Malou häromveckan så kände jag lite dåligt samvete. Va fasiken jag hade ju precis räknat upp hur duktig jag är med alla mina träningspass och så har hon mage att fråga om jag cyklar och går överallt. Phhfff tänkte jag inom mig men det väckte en tanke. Så tro inte att det var en slump att nya cykeln invigdes i lördags...

Allt för att kunna skryta till henne imorgon att jag minsann cyklade några hundra metrar :-) But hey allt ger ju resultat. Och jag brukar faktiskt gå lite på lunchen (shopping räknas väl och att köpa lunch?). Fast att jag har Stadsparken i Lund runt hörnet från kontoret glömde jag visst att nämna. Nu håller ni alla tummarna att detta inlägget ignoreras utav PT:n.

Får du ihop vardagsmotionen? By the way vilket ord - vardagsmotion? Jaha och om jag motionerar på gymmet en måndag så är det en vardag eller? Men det räknas som ett träningspass och en promenix en måndag är just vardagsmotion... Men tävlingsmänniskan inom mig har väckts så nu ska här vardagsmotioneras - om inte annat är det ju rätt skönt med lite ljus och luft en liten stund under lunchen...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass