Festligheter i kväll

Fast jag är helt slut i batteriet och börjar min kurs imorgon så är det nu dags att ta på sig finaste stassen. Ska nämligen på ett lite annorlunda och spännande kalas. Det är makens kollega/väns fru som ska firas att hon har klarat av sin sjuksköterskeutbildning.

Vad menar jag då med annorlunda och spännande? Jo hon kommer från Etiopien och som jag har förstått det som kommer det att firas ikväll med både mycket bling bling och en dignande etiopiska buffe. Därför gäller det som en "tråkig svensk" att piffa till sig lite extra vilket ju alltid är trevligt och något vi är urkassa på egentligen.

Ser också fram emot vad buffen innebär. Dock vet jag inte om jag ska köra en Backman dvs att föräta eller inte. Jag har ju blivit mycket bättre med åren vad det gäller min kräsenhet men det går fasiken inte och ha mig i möblerade rum om jag blir för hungrig. Kanske bäst att köra en Backman light. Vad tror du?

Kommentarer

 1. Jag vet att du fixar det - men jag vill se foto på hur du blingade! =)

  Ha det så kul!

  Kram,
  S

  SvaraRadera
 2. Oops bidde inget foto men jag hade min Camilla Thulin klänning från fotograferingen.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass