Glad veckan

Förra veckan kändes som tänkar- och depparveckan och det håller ni säkert med om. Men efter helgens äventyr och veckans PT pass så känner jag mig bara på topp. Även om låren (framför allt insidan) värker och jag går som en anka :-) Men jag är så jäkla stolt över mig själv för att jag pushar mig utanför min bekvämlighetszon. Och vet ni vad jag kan och I love it!

Imorse gjorde jag saker som jag aldrig gjort förr tack vare PT Malou. Jag har beskrivit passet nedan men vet faktiskt inte om jag fått med alla övningar för jag bara gör vad jag blir tillsagd. Har inte heller någon aning om antal repetitioner för jag slutar när Malou säger sluta. Men vet ni vad? Jag gjorde bl.a. plankan stående på tå, marklyft med stång, jag sprang intervaller på löpbandet!!!

Yikes läskigt att hoppa på och av i farten men jag kunde ju. Hade aldrig testat själv för jag ser mig bara som en av de som drattar på häcken och far in i väggen med en jäkla fart. Och jag var upp i speed 9,3 - det är världsrekord mina damer och herrar! Och jag kände mig riktigt lätt och smidig av och på. Tror tom att jag kan nog snabbare... Eller så är jag bara kaxig just nu :-)

Dagens pass

 • Crosstrainer level 8, uppvärmning 10 min
 • Utfall genom gymmet
 • Marklyft rak och traditionella (med monsterstången)
 • Kettlebellövning(en 8kg vid varje axel, benböj)
 • "Lyfta kroppen" 2 olika grepp, i smithen
 • Hantelrodd 6 kg
 • Triceps rodd med hantel (eller vad det kan kallas) 4 kg
 • "Tricepsdrag"
 • Plankan på tå
 • Latsdrag (korsade händer, liggande)
 • Intervaller på löpband (40-20), var uppe på 9,3 på sista
 • Stretch

Jättekuligt pass och jag är himmelens stolt över mig själv. Eftersom maken är trött på att höra mitt tjatter och skryt så tar jag ut det här i bloggen :-)

Kommentarer

 1. jäklar vilket pass!!! bra där =)

  SvaraRadera
 2. Ja jag var mör efter men också lycklig över vad jag kan göra med min kropp :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass